Vragenlijsten

BewonersStichtseVecht.nl is een platform gemaakt dóór en vóór de bewoners van de gemeente Stichtse Vecht. We houden van de natuur, onze jeugd en ouderen, onze omgeving, de sport, cultuur en onze geschiedenis, de bedrijven, de bereikbaarheid, de zorg voor anderen en onszelf. Samen wonen en werken we hier en natuurlijk willen we dat zo gezellig en zo veilig mogelijk. Om dat voor elkaar te krijgen zullen we altijd samen in beweging moeten blijven.

BewonersStichtseVecht.nl is van mening dat we samen de gemeente zijn, inwoners, ondernemers en gemeentelijke organisatie. Willen we iets verbeteren en/of veranderen, zullen we dat met de juiste informatie moeten doen. Immers, alleen op basis van aannames kan er niet gewerkt worden. Om met de goede informatie te kunnen werken, plaatsen we met regelmaat vragenlijsten, welke we ook publiekelijk publiceren, uiteraard rekening houdend met onze Privacy Verklaring

Bent u een bewoner van de gemeente, dus woont en/of werkt u in één van de twaalf kernen, doe dan mee aan onze vragenlijsten. Bijna alle lijsten nemen nog geen vijf minuten van uw tijd in beslag. We vinden het zo belangrijk dat we met regelmatig leuke prijzen van lokale ondernemers uitdelen. Gewoon omdat we dat leuk vinden. Wilt u ook mee doen? laat dan uw gegevens achter in onderstaand formulier. Vergeet niet de e-mail die u automatisch krijgt te bevestigen! Voor de zekerheid wijzen we u nogmaals op onze Privacy Verklaring.

De volgende lijsten zijn nog beschikbaar:

De volgende vragenlijsten zijn reeds afgesloten:

De resultaten van de onderzoeken worden in de berichten of in een Blog besproken. Kijk hiervoor in het archief.

Uit de vragenlijst "Meldingen openbare ruimte"
Vergroten tekst
Kies achtergrondkleur