Recreatie

In binnen het allerlaatste thema ga je alles kunnen vinden, wat er in de andere thema’s niet stond. En dat is knap, want het is al zoveel. Zo doen we namelijk niet alleen heel veel voor onze eigen bewoners, uiteraard zijn de bezoekers ook van harte welkom. Om te komen zwemmen, te wandelen, te spelen, te fietsen, te recreëren …. We vinden dat heel gezellig, dus neem ook iedereen mee! Een grote aanrader is alles wat we op en in het water doen, dus kijk snel en doe met ons mee! We heten iedereen van harte welkom! Kijk voor de evenementen in ons gemeente in het thema “Cultuur“.

Aan dit thema wordt nog hard gewerkt. Wil je mee doen? Neem dan contact met ons op!

Het gemeentehuis van de gemeente Stichtse Vecht is in Maarssen, waar je op burgerzaken (vaak op afspraak) gemeentelijke diensten kan afnemen. Klik hier voor de openingstijden en locatie. Onderstaande diensten kan je ook vooraf online regelen (let op! Je zal nog steeds een afspraak moeten maken). Voor de meeste online diensten van de gemeente heb je een DigID nodig. Heb je deze niet? Het aanvragen duurt ongeveer 5 werkdagen. Hou daar dus rekening mee en vraag deze hier aan! Klik op de link om te lezen wat de voorwaarden, kosten en andere zaken zijn waar je rekening mee moet houden. Een overzicht van alle kosten (leges) kan je hier vinden (.pdf).

Algemeen
Wet- en regelgeving Recreatie


Gemeentelijke organisaties
  •  

Kijk voor een totaal overzicht van alle online diensten op de website van de gemeente Stichtse Vecht. BewonersStichtseVecht.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de pagina’s van derden en kan deze ook niet aanpassen. We verwijzen je dan ook naar de verantwoordelijke organisatie.

Werkt een link op onze website niet correct of heb je een toevoeging, vul dan het contactformulier in.

Vergroten tekst
Kies achtergrondkleur