Onze diensten

Deze website wordt gemaakt dóór en vóór de bewoners van de gemeente Stichtse Vecht. Wij bieden veel van alle informatie gratis aan voor alle bewoners èn iedereen die onze gemeente een warm hart toe draagt. Natuurlijk maken wij ook kosten, voor het beheer van deze website, het vullen van de pagina’s en het actueel houden van alle informatie. Daarom berekenen voor enkele van onze diensten wel een bijdrage in de kosten, zoals voor het plaatsen van advertenties, het plaatsen van vacatures, het maken van advertorials en blogs (voor bedrijven, evenementen en andere organisaties) en andere marketing activiteiten (zoals het opmaken van logo’s, banners, posters, flyers en ander beeldmateriaal). Tenslotte kunnen we ook hele mooie websites maken. Uiteraard wel allemaal gericht op onze mooie gemeente Stichtse Vecht. Hieronder is een overzicht van de betaalde diensten, een omschrijving en de kosten. Heb je hier vragen over? Vul dan het contactformulier in.

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW, betalingen geschieden 100% vooraf.

Plaats tot 31 maart 2020 jouw vacatures gratis!

Het zijn moeilijke tijden op de arbeidsmarkt en het is lastig personeel te vinden voor veel bedrijven. Wij bieden de mogelijkheid jouw vacature loklaal aan te bieden op deze website en te delen via onze social media. Zo hebben wij ook een Facebook Groep met meer dan 7000 bewoners uit alle kernen van de gemeente Stichtse Vecht. 

 • Vacatures kan je zelf plaatsen, wanneer je bent ingelogd op de website.
 • Elke vacature wordt eerst beoordeeld door een beheerder, uiteraard doen we dat zo spoedig mogelijk.
 • Je bent en blijft zelf verantwoordelijk voor de inhoud. 
 • Reacties op een vacature kunnen mensen sturen via de e-mail of een website van jouw organisatie. Op onze website worden geen reacties geplaatst.
 • Een strippenkaart is te gebruiken voor meerdere vacatures
 • Neem contact met ons op wanneer je veel vacatures wilt plaatsen
Per vacature: 10,00 EUR per maand
Strippenkaart: 15 maanden 100,00 EUR 
 
 

Via onze website is het mogelijk uw producten en diensten aan te bieden. Dit kan door het plaatsen van een banner of wij schrijven een advertorial voor uw organisatie. De banners plaatsen wij op de belangrijkste pagina’s. Je kan zelf kiezen of je bovenaan de website wilt staan, of een kleine banner wilt plaatsen op één van de Sidebars. 

 • Banners worden geplaatst per kwartaal.
 • Wanneer je zelf (nog) geen banner hebt, kunnen we deze ook voor je maken.
 • Banners kunnen we maken voor bedrijven, evenementen en organisaties.
 • Advertorials delen we ook via onze social media (wat is een advertorial).
 • Advertorials worden als bericht geplaatst, en zullen altijd op de website blijven staan (mits je deze zelf wilt verwijderen).
Plaatsen van een banner: 75 EUR per kwartaal
Maken van een banner: 50 EUR per stuk
Schrijven van een advertorial: 200 EUR
 
Beenthere Donethat
 

Goede en duidelijke uitingen van jouw producten, diensten of evenementen zijn erg belangrijk. Potentiële klanten en ook jouw huidige klanten kunnen zien wat jij voor hen kan betekenen. En organiseer je iets leuks? Dat is het belangrijk dat de mensen je weten te vinden. Wij kunnen je helpen met het maken van posters (wij drukken ze niet, we maken ze op), flyers, banners, video’s en allerlei leuke animaties. Zo kan jij deze weer delen via de zo belangrijke social media. Uiteraard krijgen onze lokale ondernemers weer een extraatje, aangezien je alles ook via onze groepen kan delen. Zo ben en blijf je gegarandeerd van een groot bereik in de gemeente Stichtse Vecht.

Opmaken van een poster: 50 EUR
Opmaken van een flyer: 40 EUR

Voor alle andere diensten, neem contact met ons op.

Zoals je hebt gezien zijn wij ook erg goed in het creëren van de mooiste websites. Het maken van een website is niet zo moeilijk, wat lastig is het goed vindbaar maken van deze websites. Hoe zorg je ervoor dat de juiste informatie goed zichtbaar is? Dat je goed vindbaar bent en dat alles netjes zichtbaar blijft. Wij kunnen je hierbij heel goed helpen en doen dit zeer professioneel. Wil je meer weten? Neem dan contact met op ons!

Een Onepage website heb je al vanaf 99,00 EUR

Vergroten tekst
Kies achtergrondkleur