Vanaf vanavond 22:00 is in verband met de steeds strengere Corona-maatregelen de Horeca in onze gemeente gesloten. De landelijke maatregelen gelden vanaf woensdag 14 oktober 22:00 uur. In de weken tot 27 oktober beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is. Veel van de ondernemers hebben het erg zwaar en bieden, om toch nog wat omzet te kunnen maken, hun diensten online aan. Ook is het vaak mogelijk telefonisch een bestelling te doen en kan je jouw bestelde heerlijke maaltijd halen of laten bezorgen. Dit platform wil de mogelijkheid bieden om op één pagina al deze restaurants, snackbarren, bistro’s en andere horeca bedrijven jouw maaltijd rechtstreeks te bestellen. Heerlijk lokaal, rechtstreeks bij de ondernemer. Omdat we niet zomaar zonder toestemming iedereen op de website mogen plaatsen, willen we jou als ondernemer, wanneer je ook graag op ons platform wilt staan, vragen onderstaand formulier in te vullen. Enige (harde) eis is, dat de onderneming binnen de grenzen van de gemeente moet liggen. Uiteraard controleren we dat eerst. We zetten jouw ingestuurde informatie openbaar, zodat de klanten rechtstreeks contact met je kunnen opnemen. Overzichtelijk op kern binnen Stichtse Vecht, waar je kan bezorgen en/of waar jouw klanten kunnen halen. Uiteraard bieden wij deze dienst volledig belangeloos aan. 

Vanaf vrijdag 14 oktober zal de pagina worden gevuld met de deelnemende ondernemers. Heb je vragen over dit initiatief, vul dan dit contactformulier in. Wij nemen vervolgens contact met jou op.

Vergroten tekst
Kies achtergrondkleur