Als bewonersplatform vinden wij het belangrijk dat alle bewoners van de gemeente Stichtse Vecht zo goed mogelijk geïnformeerd moeten zijn.

Wanneer je wilt verbouwen, een boom wilt kappen, een evenement wilt organiseren of iets wil veranderen in de openbare ruimte is meestal een vergunning nodig. Ook veranderen bestemmingsplannen, zijn er verordeningen en nog veel meer documenten welke door de overheid gepubliceerd dienen te worden. Wanneer iets bekend wordt gemaakt vanwege een besluit, is er altijd een mogelijkheid vragen te stellen of zelfs bezwaar te maken. Hiervoor gelden procedures die bij wet zijn bepaald. Het lastige is dat alle informatie niet makkelijk te vinden is, vaak verdeeld is over meerdere websites. Voor de bewoners van onze gemeente hebben we nu op het platform van BewonersStichtseVecht.nl een pagina gemaakt waar (bijna) alles is terug te vinden. Zo kan je ook jouw eigen vergunning(en) zien en die van anderen.

Vergroten tekst
Kies achtergrondkleur