We gaan iets gaafs doen in de gemeente!!

Zoals jullie wellicht weten heeft 3FM dit jaar een nieuwe opzet van Serious Request. Niet het glazen huis, maar de Lifeline. De DJ’s lopen door heel Nederland van dorp naar dorp om samen te eindigen in Utrecht. De DJ’s Sander Hoogendoorn en Eva Koreman eindigen maandag a.s. in Maarssen met hun voettocht welke gisteren is begonnen. Maandagochtend 24 december komen ze via Baambrugge binnen in de gemeente om 03:00 en lopen door Loenersloot, Loenen, Nieuwersluis, Breukelen naar Maarssen waar wij van BewonersStichtseVecht.nl samen met Maarssen on Ice iets geweldigs organiseren.

#WATGAANWEDOEN

Juist omdat we de dag voor Kerst SAMEN een mooi feeste gaan vieren voor het Rode Kruis samen met 3FM, heeft Maarssen on Ice zich omgetoverd in Stichtse Vecht on Ice! A.s. maandag 24 december om 06:30 is iedereen van harte welkom om de speciale #MORNING_EDITION in Maarssen bij te wonen. Alle entree opbrengsten zijn voor het doel van 3FM Serious Request, het Rode Kruis. Zoals jullie weten heeft ook het Rode Kruis geholpen bij de opvang van bewoners ‘t Heycop in Breukelen, tijdens en na de grote brand op 31 juli afgelopen zomer. #LETOP: Op de poster staat Diependaalsweg. Dit moet natuurlijk Diependaalsedijk zijn… Ach, jullie weten wel waar het is, toch?

#SAMEN

Het idee is om SAMEN met alle kernen van de gemeente allemaal hierheen te komen en met elkaar Kerst te vieren. Ja, het is heel vroeg, en toch vinden wij deze Kerstgedachte tijdloos! Jong en oud, bewoners, politici en ambtenaren, van Oud-Zuilen tot Nigtevecht, iedereen is van harte welkom. De entree is 7,50 per persoon. Uiteraard wordt het LIVE uitgezonden op 3FM en zullen andere media ook aanwezig zijn. En laat het iedereen weten natuurlijk. Voel je vrij deze poster op te hangen in jouw winkel, op jouw raam of op kantoor: https://bewonerssv.nl/3FMposter

#OPROEPVOORIEDEREEN

Het verzoek is om jullie te vragen via facebook, whatsapp en e-mail iedereen uit te nodigen om SAMEN deze Kerst te vieren. We willen het een verrassing laten voor de DJ’s, zodat het effect het grootste is!

 

KOMEN JULLIE OOK??? JA TOCH!!!

voor vragen en opmerkingen: email@bewonersstichtsevecht.nl

Vergroten tekst
Kies achtergrondkleur